49-годишната актриса, която стана известна у нас с ролята на

...
 49-годишната актриса, която стана известна у нас с ролята на
Коментари Харесай

Актрисата Тори Спелинг с апел към родителите: Не подценявайте МУХЪЛА у дома!

 49-годишната актриса, която стана известна у нас с ролята на Дона в " Бевърли Хилс ", написа пост, в който описа, че петте й деца боледуват и се озовават в Спешното. Причината - плесен в дома им. Тори и нейният брачен партньор Дийн Макдермот схващат за какво все се случва децата им да боледуват по най-кошмарния метод - за следващ път озовавайки се в незабавното поделение на локалната болница. След като в поредност от случай всичките им деца имат еднотипни признаци като мощна отмалялост, респираторни инфекции, обриви по тялото и тресчица, Тори и брачният партньор й наемат професионална компания, която открива, че в дома им има прекалено много плесен.

Ето и какво написа в поста си самата Спелинг 

" Да поговорим за МУХЪЛА...

Ето ни още веднъж в Спешна помощ. За следващ път в тази непрекъсната серпантина на заболяването от месеци. Болен, след това по-добре. Отново болен. Преди си мислех: " Tова се случва, когато имаш дребни деца в учебно заведение. Те непрекъснато носят заболявания вкъщи... "

Но когато стигнете до точката, в която повече хора са заболели у дома, в сравнение с в учебно заведение, би трябвало да разберете какво се случва. Децата са си деца, само че когато най-малките ви деца (на 10 и 6 години) са толкоз заболели, че спят по цялостен ​​ден и споделят, че са замаяни, когато станат, знаете, че се случва нещо, което не е елементарна простуда или вирус. И тогава включвате инспекцията на плесен! Благодарим ви, че дойдохте и открихте изключителната плесен в дома ни. Всички части най-сетне си пристигнаха на мястото.

Някой преживявал ли е зараза с плесен от вас? Продължавате да се разболявате един след различен. Респираторни инфекции, рискови признаци на алергия, а горкият Фин имаше и кожен обрив. Седим тук в незабавното и ни вършат проучвания, Фин има стрептокок в гърлото и температура 39,5. Колкото по-дълбоко встъпвам в тази тематика онлайн, за жалост, виждам какъв брой постоянно срещани са болесттите, свързани с мухъла. Моля ви, не го подценявайте! "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР